© Copyright 202. all rights preserved.

לאכולצלם

צלם האוכל המוביל דן לב והשף יוגב ירוס

מזמינים אתכם

לחוויות צילום וקולינריה בלתי נשכחות 

054-6863977

 תפריט 
 אוכל מקומי, יין מעולה, נופים מדהימים, צילום, למידה, השראה 

פריולי 11-14.6.2020

 

היום הראשון 

נחיתה בונציה 

 סיור בבית הייצור של פרושוטו סן דניאלה

ארוחת צהריים בסן דניאלה

ממשיכים לכיוון  האגריטוריסמו שלנו- אירוח כפרי

 צ'ק אין וחלוקה לחדרים

סיור ביקב של החווה וטעימות של היין

ארוחת ערב  מסורתית בחווה

 

היום השני

  סיור במחלבה של פרות אדומות  כולל טעימות 

סיור במזקקת נונינו- יצרן הגראפה מהוותיקים ומוערכים 

ארוחת צהריים במזקקה 

יציאה לכיוון גוריציה – ליד הגבול עם סלובניה

ארוחת ערב במסעדת סלואו פוד

 

היום השלישי

סיור בשוק האוכל של אודינה

הגעה ליקב גראוונר, יצרן ארטיזנלי

ארוחת צהריים בשטח

סיור ביקב

חזרה לחווה וזמן התארגנות

מכינים יחד ארוחת  ערב משותפת

היום הרביעי

סיכום החוויות וחוזרים הביתה

מחיר ליחיד 1400 ארו

טוסקנה  18-22.5.2020

 

היום הראשון

נחיתה ברומא

הגעה לעיירה אורבייטו לארוחת צהריים, מלווה בסיור העיר העתיקה

גלידה ליד הכיכר

הגעה לוילה  בטוסקנה

ארוחת ערב קלה בבית

 

היום השני

ארוחת בוקר בוילה

סיור בשוק המקומי 

נשנוש קל בשוק

סדנת צילום חומרי גלם , מלווה בסדנת בישול פסטה טרייה

ארוחת ערב מוקדמת בוילה

משוב צילומים מלווה בקוקטייל

  

היום השלישי

ארוחת בוקר בוילה

סיור וטעימות יין ביקב מקומי

ארוחת צהריים אצל הקצב המפורסם, דאריו צ'קני

מצגת היסטוריית האוכל של טוסקנה , מלווה בהדגמת ברוסקטה וקוקטייל

 

היום הרביעי

ארוחת בוקר בוילה

סדנת הכנה גבינות אצל יצרן מקומי

חזרה לוילה בצהריים- סדנת צילום מנות/ סטייליניג 

ארוחת "ביסטקה פיורנטינה"  בוילה

 

היום החמישי

סיור סטריט פוד בסמטאות ושכונות של רומא

מחיר ליחיד - 1900 ארו

המחירים כוללים:

טיסות 

לינה

העברות

כלכלה מלאה כולל ארוחות במסעדות הכלולות בתוכנית

המחיר אינו כולל:

ביטוח נסיעות אישי

הוצאות אישיות

 

תוספת על יחיד בחדר זוגי 300 ארו

שיתוף פעולה בין צלם ושף 

דן לב 

 בין הצלמים המובילים בארץ, בעלים של סטודיו לב, סטודיו לצילום ותיק ומוערך, הממוקם בתל אביב

 התשוקה הגדולה של דן לצילום וקולינריה, הולידה את פרויקט "קולורפוד" מיזם פורץ דרך המשלב בין אוכל , צילום וצבע, באופן ייחודי שהוביל להכרה בין לאומית

יוגב ירוס 

שף מנוסה , הן במטבח והן בכתיבה קולינרית. ידוע בזכות קדנציה ארוכה במסעדת מל ומישל האיטלקית, בה היה שף ושותף ובכתיבת טורים לאתרים המובילים

כיום יוגב מלמד בבית הספר דנון, למצוינות קולינרית ומייעץ למנעד רחב של מסעדות, בית קפה וברים

שיתוף הפעולה- צלם ושף 

חברנו יחד קודם כל מתוך הערכה הדדית גדולה וחברות ארוכת שנים

חלמנו על דרך מושלמת בו נוכל לבטא את המנעד העצום של תחומי ההשראה שנוצר בינינו, החל מסטיילינג, אור,צל וקומפוזיצייה וכלה בלישת בצק פסטה וביס מפרושוטו שנפרס בזה הרגע

אז הגענו למה שבעינינו מהווה אחד - המקורות העיקריים

טוסקנה שטופת השמש ורוויית השווקים הציוריים ומעדניות אפופות קסם נוסטלגי

תצטרפו אלינו למסע

כתבו עלינו


המסע הקולינארי שלנו ביומן מסע מרגש מאת דן ויוגב, מתוך עיתון הארץ: 
https://www.haaretz.co.il/travel/italy/MAGAZINE-1.6807078

לאכול ולצלם את טוסקנה, מתוך תכנית הבוקר של רשת:
https://reshet.tv/item/yummies/food-articles/eatingtoscana-392922/

לטרוף את טוסקנה. מתוך מגזין האוכל של ynet: 

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4993665,00.html

המליצו עלינו

חגית ביבס, צלמת

״עבר לי מהר מידי. 
אז זו לא קלישאה שהזמן עובר מהר כשנהנים... 
מה בכלל היה שם?!
וילה אחת בטוסקנה הציורית. צלם אוכל מוכשר במיוחד שהחיבור שלו לצילום ואוכל והמנטרה שלו cupture the moment  (ואת זו אני מרשה לעצמי לאמץ לחיי). שף מהמם שאוכל איטלקי ולא רק.. הם חייו והם בלתי נפרדים ממנו. סדנת פסטה בניחוחות טוסקנים הייתה אחת מההנאות שאפיינו את הסיור הקולינרי. החופשה הזו שהיו בה הרבה מאד הנאות אבל גם הרבה למידה והתפתחות והביאה אותי עוד קצת להגשמת החלום שלי שרוקם לו עור וגידים."

 

רוני פיינר

הפוסט על הטיול לאיטליה קפץ יום אחד בפייסבוק והיה לי ברור שאין מצב שאוכל להתעלם ממנו.

השילוב בין איטליה שאני הכי אוהבת, לצילום ואוכל,  נשמעו כמו המתכון האולטימטיבי ואכן כך היה!.

האווירה, מצב הרוח והתפאורה הנהדרת מסביב הולידו יום אחר יום עוד שכבות של גילוי, למידה והנאה.

טיול בלתי נשכח שיישאר איתי לשנים!

מומלץ בחום לכל אוהבי הז'אנר. מחכה להזדמנות הבאה לצאת מהשגרה ולקפוץ אל תוך עוד חלום
 

1/9
Get In Touch